dinsdag 21 februari 2012

"Nieuwe" theekopjes!!

Net even naar de kringloop geweest en liep daar tegen deze leuke kopjes aan. Helemaal leuk, eindelijk passende kopjes bij de gebaksbordjes van m'n oma! Zowel de gebaksbordjes als de kopjes hebben dezelfde tint roze, best lastig want vaak is de kleur net iets anders. Het 'patroon' wijkt wel af van elkaar maar dat vind ik totaal geen probleem. Hopelijk wordt het een mooie verzameling die bij oma's gebaksbordjes passen.

Ongeveer een jaar geleden zag ik daar ook een bijpassende bonbonschaal staan, niet meegenomen en tot op de dag van vandaag nog spijt van. Dus de volgende keer als ik weer wat zie dan neem ik het gelijk mee :) !! Nu even goed afwassen en dan kan er een lekker kopje thee en taartje gedronken/gegeten worden!


zaterdag 18 februari 2012

Naailes

Van de week mijn eerste naailles gehad, en bij wie, ja dat kan natuurlijk alleen maar bij moeders! Het is nog geen groot meesterwerk maar dat maakt niks uit! Nu hangt er wel weer een gezellig gordijntje in de badkamer :) Het volgende project ligt al klaar, een sprei en hoesjes voor over de 2 poefjes die als nachttafeltjes dienen. Nog even goed oefenen nu en dan is er weer een klein projectje in huis af! Zo blijf je tenminste bezig :)

zondag 12 februari 2012

Laat de lente maar komen!

Je krijgt er toch zin in als je dit mooie plaatje bekijkt! Ik kan niet wachten, de bloemen die op komen, de eerste warme zonnestralen, fluitende vogeltjes. Van mij mag het het hele jaar lente zijn! Lentekriebels dus! Nu hopen dat het snel zover mag zijn, ramen open, alles even doorwaaien en een lekker fris kleurtje op de muur(of doek) of leuke nieuwe accessoires  maakt het al snel lente in huis. Ik denk dat er over een paar weekjes vast een nieuw bericht komt met wat ik voor de lente "gecreĆ«erd" heb. Eerst even de laatste sneeuw laten smelten en dan op naar de lente!!

Kerst cadeau

Wellicht is het wat laat om dit berichtje te plaatsen maar kon het niet laten :)
Deze kaart heb ik in december gemaakt om cadeau te doen. Gisteren zijn we dan gezellig aan de high tea gegaan! Lekker hoor niets moeten alles mag, geen haast even gezellig kletsen met wat lekkers!!